Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Decembrie 2018
Vizualizari: 272
Comentează add

Statele membre ONU marchează astăzi Ziua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei, stabilită de organismul internaţional din anul 2003.

Klaus Iohannis: Mesaj de Ziua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei

radiojurnal

Preşedintele Româniai, Klaus Iohannis.        Foto: Arhivă/ presidency.ro.

Statele membre ONU marchează astăzi Ziua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei, stabilită de organismul internaţional din anul 2003 pentru a atrage atenţia că acest flagel subminează dezvoltarea ţărilor şi viaţa fiecărui cetăţean.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu această ocazie în care precizează că susţine lupta împotriva corupţiei. Şeful statului subliniază totodată că trebuie respins cu fermitate acest fenomen despre care spune că macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie.

Klaus Iohannis: Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel! Susţin continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămân alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie cu mult curaj zi de zi. Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră. Un nu hotărât corupţiei! Trebuie să devină dintr-un slogan un mod de a fi.


Etichete Klaus IohannisMesajZiua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live