Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

16 Octombrie 2019
Vizualizari: 564
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Klaus Iohannis la inaugurarea Ambulatoriului de la SJU din Suceava

mihaela-buculei-suceava

Preşedintele României, Klaus Iohannis.                                       Foto: Arhivă/ Administratia prezidentiala

 "O administraţie responsabilă, orientată către cetăţean, a reuşit să găsească resursele necesare pentru a finaliza o unitate sanitară modernă, în care pacientul să fie tratat în condiţii normale" - este afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a participat astăzi la inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou"' din Suceava.


Klaus Johannis: Avem, iată, la Suceava, un model de bune practici în sistemul de sănătate românesc și îmi doresc să avem astfel de exemple peste tot în țară. Extinderea și modernizarea acestui ambulatoriu s-au făcut cu fonduri de la consiliul judeţean şi cu fonduri europene.


Realizator: Corespondenta RRA, Mihaela Buculei, ne informează că sediul Ambulatoriului a fost construit în mai puţin de un an - adică zece luni - şi au fost investite fonduri de 7,3 de milioane de euro.

Pacienţii vor putea beneficia de o gamă largă de intervenţii şi, când este necesar, de internare de o zi. Va fi astfel redusă aglomeraţia în secţiile din spitalul din localitate.


Etichete Preşedintele Klaus Iohannisinaugurarea Ambulatoriului de la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live