Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Septembrie 2021
Vizualizari: 482
Comentează add

Prezent ieri la prezentarea noii versiuni de Dacia Duster, șeful statului a încurajat Guvernul și mediul de afaceri să mențină un dialog permanent, mai orientat spre rezultate.

Klaus Iohannis: Industria auto românească poate mai mult

radiojurnal

    Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis spune că, în pofida pandemiei, firmele din România s-au pregătit și s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităților economice în siguranță.
 
Prezent ieri în județul Alba la prezentarea noii versiuni de Dacia Duster, șeful statului a încurajat Guvernul și mediul de afaceri să mențină un dialog permanent, mai orientat spre rezultate.
 
Klaus Iohannis şi-a exprimat totodată convingerea că industria auto românească poate mai mult și a precizat că dezvoltarea economică nu se poate face fără investiții.
 
Klaus Iohannis: Dincolo de alocarea de fonduri pentru cercetare-dezvoltare sau de programe precum Rabla şi Rabla Plus, industria auto românească, la fel ca întreaga economie naţională, are nevoie de stabilitate şi predictibilitate şi de un sprijin din partea statului mai adaptat noii realităţi postcriză. Nu vom renunţa la promisiunea unei bune guvernări, iar mesajele mediului de afaceri au fost recepţionate, înţelese şi îşi vor vedea destul de curând concretizarea.

Etichete klaus iohannisindustria autoguvernmediu de afaceri(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live