Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţ Hîrţescu

14 Ianuarie 2021
Vizualizari: 139
Comentează add

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, după o întâlnire cu premierul, miniștrii sănătății și cel al educației, că cele mai multe școli se vor redeschide din 8 februarie.

Klaus Iohannis: Din 8 februarie se redeschide majoritatea școlilor

petrut-hirtescu

   

Președintele Klaus Iohannis a anunțat după o întâlnire cu premierul, miniștrii sănătății și cel al educației, specialiști din domeniu că cele mai multe școli se vor redeschide din 8 februarie:

Am avut până adineaori o discuție foarte importantă cu premierul, cu ministrul Educației, ministrul Sănătății și alte personalități din domeniu. Tema discuției a constat în: deschidem sau nu deschidem școlile pentru învățământul față în față.
Și pot să vă comunic că am ajuns – în unanimitate, cei care au participat la discuție – la o concluzie extrem de importantă. Începând din semestrul II, adică după vacanța de o săptămână care urmează la începutul lui februarie, deci din 8 februarie, când începe semestrul II, majoritatea școlilor se vor redeschide. Asta, evident, în condițiile în care pandemia evoluează aproximativ la fel cum am avut evoluțiile în ultimele săptămâni. Asta însemnând: majoritatea școlilor se redeschid, elevii se întorc la școală.

(PH)


Etichete scoliredeschidere(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live