Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

19 Iunie 2017
Vizualizari: 1852
Comentează add

Liderii UDMR s-au întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, cu Victor Ponta, cu liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu

Kelemen Hunor: "Majoritatea trebuie să poată schimba guvernul"

gabriel-klimowicz

   Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. Foto: facebook.com/kelemenhunor.rmdsz.

Liderii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România au avut astăzi întâlniri atât cu premierul Sorin Grindeanu şi cu secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, cât şi cu liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Deocamdată nu s-a ajuns la o decizie în ceea ce priveşte poziţia UDMR faţă de moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu, a anunţat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a precizat însă că UDMR doreşte rezolvarea cât mai rapidă a crizei politice.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat tot astăzi că parlamentarii liberali vor fi prezenţi peste două zile la dezbaterea moţiunii de cenzură, dar nu vor vota.

Chiar dacă UDMR nu a luat o decizie în forurile sale statutare privind moţiune de cenzură, preşedintele formaţiunii Kelemn Hunor a dat un semnal că parlamentarii Uniunii vor vota pentru demiterea lui Grindeanu.

Kelemen Hunor: "Cei care au obtinut o majoritate, daca vor sa schimbe un guvern, trebuie sa aiba aceasta posibilitate de a o face", a spus preşedintele UDMR.


Etichete Kelemen HunorUDMRSorin GrindeanuVictor PontaLiviu DragneaCălin Popescu Tăriceanu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live