Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 05 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Octombrie 2017
Vizualizari: 761
Comentează add

Cei doi oficiali au avut în program convorbiri tete-a-tete şi oficiale, iar şeful statului a amintit de organizarea în 2019, la Sibiu, a summitului Uniunii Europene.

K. Iohannis și D. Tusk, discuții despre viitorul Uniunii Europene

radiojurnal

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk (dreapta), a discutat la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a discutat la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, despre viitorul Uniunii Europene.

Cei doi oficiali au avut în program convorbiri tete-a-tete şi oficiale, iar şeful statului a amintit de organizarea în 2019, la Sibiu, a summitului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis: "Salut în mod expres iniţiativa dumenavoastră de a-i vizita pe câţiva dintre colegii noştri din Consiliul European, pentru a discuta despre foaia de parcurs a viitorului Europei, foaia de parcurs a unui proces pe care îmi place să-l numesc 'drumul de la Bratislava la Sibiu'. Aşa am decis împreună, ca în 2019 când România va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, să avem un summit informal la Sibiu, pentru a încheia acest proces înaintea alegerilor pentru Parlamentul European".


Etichete Preşedintele Consiliului EuropeanDonald TuskPalatul Cotrocenipreşedintele Klaus Iohannisviitorul Uniunii Europene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live