Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

20 Septembrie 2017
Vizualizari: 1243
Comentează add

Preşedintele României a spus că cea de-a treia tranşă de împrumut acordat de România Chişinăului poate fi virată, dar sunt aşteptate reforme instituţionale din partea moldoveană

K. Iohannis: România trebuie şi poate să ajute Republica Moldova

-

Klaus Iohannis. Foto. presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis crede că România trebuie şi poate să ajute Republica Moldova independent de abordările unor politicieni de la Chişinău, care, în opinia sa, trebuie să se acomodeze cu poziţia pe care o ocupă.

Preşedintele a făcut această afirmaţie după discuţia pe care a avut-o, astăzi, cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, în marja reuniunii Adunării Generale a Naţiunilor Unite care se desfăşoară la New York.

În ceea ce priveşte cea de-a treia tranşă a împrumutului pe care România îl acordă Republicii Moldova, Klaus Iohannis susţine că aceasta poate fi virată, însă aşteaptă de la partea moldoveană să continue şi să lanseze mai multe reforme instituţionale.

La rândul sau, premierul moldovean a mulţumit României pentru sprijinul pe care îl acordă Republicii Moldova - transmite trimisul Radio România Actualităţi, Oana Bâlă.


Etichete Klaus IohannisPaul FilipîmprumutONUNew York

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live