Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2019
Vizualizari: 715
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis, susţinut de Partidul Naţional Liberal, şi-a depus, astăzi, candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

K. Iohannis şi-a înregistrat la BEC candidatura pentru un nou mandat

radiojurnal

Klaus Iohannis. Foto: Petruța Dinu.

Preşedintele Klaus Iohannis, susţinut de Partidul Naţional Liberal, şi Dan Barna, sprijinit de alianţa USR - PLUS s-au înscris astăzi, la Biroul Electoral Central. Pentru detalii, Oana Bâlă este acum în direct .

Bună ziua, Oana:  reporter: Bună ziua. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a depus la Biroul electoral Central peste 2,2 miloane de semnături, s-a arătat bucuros că a reuşit acest lucru alături de PNL.

Şeful statului a precizat că în mandatul său a prevenit multe dintre stricăciunile planificate de PSD şi are nevoie în continuare de muncă de reconstituire pe care doreşte să o facă într-un nou mandat.  

Klaus Iohannis: Este o perioadă complicată pentru România. Şi este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD-ul în aceşti aproape trei ani, este nevoie însă, şi aici cu toată lumea cred că suntem de acord, este nevoie de modernizarea României, este nevoie de spitale moderne, este nevoie autostrăzi, este nevoie de şcoli curate, este nevoie de o Administraţie care are în centrul ei cetăţeanul şi nu aparatul funcţionăresc. Iar toate aceste lucruri trebuie realizate trebuie reclădite şi trebuie să înţelegem cu toţii că acest lucru poate să fie denumit simplu România normală.

Reporter: Şi candidatul USR Plus, Dan Barna, a depus astăzi la Biroul Electoral Central, peste ptru sute de mii de semnături.

El a declarat că România are nevoie de o schimbare iar societatea de o îsănătoşire. 

Dan Barna: Este momentul să avem obiective importante şi să ne ţinem de ele. Este momentul în care putem să începem să însănătoşim România şi de aceea candidez astăzi din partea Alianţei USR Plus, pentru că românii pot şi merită să fie fericiţi, aici, în România. Este nevoie de viziune şi hotărâre. În acest moment nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii cum se întâmplă de 30 de ani. Este nevoie de alegeri anticipate într-un termen cât mai scurt pentru a ne întoarce la popor şi avea apoi o legitimitate parlamentară pe care să putem face reformele de care România are disperată nevoie. 

Reporter: Ieri, premierul Viorica Dăncilă, care este susţinută de PSD şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale.


Etichete klaus iohannisbeccandidaturaalegeri prezidentialepnl

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live