Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Iulie 2020
Vizualizari: 1294
Comentează add

Secretarul General la Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a spus ieri că meciurile din ultima etapă a play-out-ului se vor juca doar după ce Dinamo termină restanțele.

Justin Ștefan: Play-out-ul va continua doar după ce joacă Dinamo restanțele

ciprian-bolan

  FOTO: instagram.com/dinamobucurestiofficial

„Este clar că nu putem juca restanţele lui Dinamo după etapa a XIV-a, sub nicio formă. Măine vom discuta acest aspect (n.r. - în Adunarea Generală a FRF), va trebui să împingem etapa a XIV-a pentru a permite clubului Dinamo să-şi desfăşoare partidele restante. Probabil vom solicita şi o modificare pe jocul de baraj, ar trebui să se dispute undeva pe data de 18 august şi sunt convins că FRF ne va sprijini în acest demers, atât timp cât este agreat şi cu deţinătorii de drepturi media”, a declarat Ștefan pentru Telekom Sport.

Dinamo nu a mai jucat din data de 12 iulie. 21 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate de Dinamo patru zile mai târziu, dintre care 18 jucători. Ștefan a confirmat faptul că echipa și-a recuperat o parte dintre jucătorii infectați și va încheia campionatul pe teren. „Câinii roșii” mai au de jucat șapte meciuri.


Etichete fotballiga 1lpfplay outdinamo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live