Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Robert Şişcă

6 Mai 2020
Vizualizari: 3085
Comentează add

Justin Ștefan: "LPF are ca obiectiv reluarea campionatului intern în prima saptamana a lunii iunie". Gică Popescu despre stadiul celor 3 arene pe care se vor juca meciurile EURO.

Justin Ștefan (LPF) și Gheorghe Popescu, în exclusivitate la RRA Justin Ștefan (LPF) și Gheorghe Popescu, în exclusivitate la RRA - Conține audio

robert-sisca

Foto UEFA

Justin Stefan, Secretarul General al LPF a declarat in EXCLUSIVITATE pentru Site-ul RRA ca principalul obiectiv al ligii profesioniste de fotbal este reluarea campionatului intern in prima saptamana a lunii iunie.

Totodata secretarul ligii Justin Stefan a subliniat elementele esentiale pe care deja le-a inaintat catre toate cluburile din liga 1 in asa fel incat impreuna cu oficialii din partea FRF si ai cluburilor sa se intre intr-un dialog cu factorii de decizie MTS, dar si Organizatia Nationala de Sanatate pentru un acord comun in vederea stabilirii exacte a unei date cand va fi reluata competitia interna si mai ales unui protocol de reluare a antrenamentelor care sa nu prevada acea perioada de 14 zile de carantinare initiala a fotbalistilor.

AUDIO: Justin Stefan.Gheorghe Popescu, Consilierul Primului Minstru al Romaniei in Proiectul de Organizare a Campionatului European de fotbal 2020 transformat intre timp in Euro 2021 a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru Site-ul RRA despre faza de constructie in care se afla cele 3 stadioane, Arcul de Triumf, Giulesti si Ghencea in perspectiva competitiei de anul viitor.

Acelasi Gica Popescu a subliniat importanta pe care o tara ca Romania o are in organizarea euro 2021, iar rezultatele cu privire la stadiul constructiilor este rodul unei munci bine organizate si foarte important: cu muncitori EXCLUSIV romani.

Pe langa cele 3 stadioane din care Arcul de Triumf si Ghencea finalizate in proportie de 80-90% vorbim Gica Popescu a vorbit si despre sistemul de cale ferata pe ruta Aeroport Otopeni-Bucuresti sau modernizarea Aeroportului International Henri Coanda.

Toate aceste obiective vor fi gata pana la finele anului 2020.

AUDIO: Gheorghe Popescu.


Etichete exclusiv onlinegheorghe popescujustin stefanlpffotbalromaniaeuro 2021(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live