Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Iulie 2020
Vizualizari: 684
Comentează add

Secretarul General LPF, Justin Ștefan, a declarat ieri că, dacă Universitatea Craiova nu va putea juca împotriva Astrei, ar putea obține toate cele trei puncte la masa verde.

Justin Ștefan: Craiova ar putea câștiga la masa verde meciul cu Astra

ciprian-bolan

  FOTO: facebook.com/lpf.ro

„În măsura în care meciul nu se va putea disputa cel târziu vineri, nu mai există date pentru a se juca. Caz în care obiectivul nostru rămâne acela de a se disputa celelalte meciuri rămase din acest sezon. Am văzut că cei de la Craiova iau în calcul inclusiv posibilitatea formulării unei contestaţii pentru a solicita câştigarea jocului la masa verde. În cazul unei astfel de contestaţii, competenţa pentru soluţionara ei aparţine Comisiei de Disciplină a FRF. Ea produce o hotărâre executorie şi poate fi luat în calcul acest scenariu, atât timp cât va exista o asemenea contestaţie din partea celor de la Craiova. E un litigiu care se va deschide, eu nu pot să anticipez în acest moment soluţia”, a declarat Justin Ștefan pentru Telekom Sport.

Mijlocașul croat al Astrei, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu COVID-19, așa că meciul cu Craiova nu s-a mai jucat aseară și a fost amânat.


Etichete fotballiga 1lpfcraiovaastra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live