Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 02 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

20 Mai 2014
Vizualizari: 1375
Comentează add

Jurnalista Radio România, Iuliana Anghel, a primit cea mai înaltă decoraţie acordată de statul italian unui cetăţean străin.

Jurnalistă Radio România, decorată cu Ordinul "Steaua Italiei"

carmen-gavrila

Ambasadorul Italiei, Diego Brasioli; jurnalista Iuliana Anghel; preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Foto: Carmen Gavrilă.

Jurnalista Iuliana Anghel, coordonator al emisiunilor în limba italiană de la RRI, a primit, luni, de la ambasadorul Italiei la Bucureşti, Diego Brasioli, Ordinul "Steaua Italiei", în rang de cavaler".

Decoraţia este acordată de preşedintele Italiei, la propunerea Ministerului Italian de Externe.

Ambasadorul italian, Diego Brasioli, a explicat că Ordinul "Steaua Italiei" este cea mai importantă decoraţie acordată de statul italian străinilor.

"Această decoraţie recompensează meritele deosebite ale Iulianei Anghel pentru mai buna înţelegere şi consolidare a cooperării între ţările noastre. Iuliana acoperă de mulţi ani toate evenimentele legate de cooperarea bilaterală şi este un adevărat punct de referinţă în această privinţă, de aceea a primit această decoraţie", a spus ambasadorul Italiei.

Decoraţia "confirmă performanţele postului public de radio"

Preşedintele-director general al Radio România, Ovidiu Miculescu, a declarat că decoraţia acordată Iulianei Anghel nu va face decât să confirme performanţele postului public de radio.

"Radio România creşte, conduce pe cota de piaţa la nivel naţional, urban şi pe Bucureşti. În acest moment, cred că suntem una din foarte puţinele medii publice din Europa care performăm pe toate planurile şi ,poate că nu este o coincidenţă, această distincţie vine să confirme şi din alt unghi valoarea pe care Radio România o livrează către publicul său şi, iată, către Europa", a spus Ovidiu Miculescu.

Iuliana Anghel a mulţumit ambasadorului Italiei la Bucureşti, dar şi colegilor săi.

"Această valoroasă distincţie acordată de statul italian înseamnă pentru mine maxima recunoaştere pentru întreaga activitate profesională legată în mod fericit de Italia şi care confirmă, în acelaşi timp, excelentele relaţii pe care Radio România, şi Radio RAI le-au dezvoltat şi consolidat începând cu a doua parte a anului 2012", a spus jurnalista Iuliana Anghel.


Etichete Iuliana AngheljurnalistAmbasadaItaliaOviciu MiculescuDiego BrasoliRRIOrdinul Steaua ItalieidecoraţieRadio RAI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live