Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

11 Decembrie 2013
Vizualizari: 1024
Comentează add

ShoeBox: cadouri în cutia de pantofi, un proiect care crește an de an.

Jurnal de decembrie Jurnal de decembrie - Conține audio

maria-mandita-galati

foto: Maria Măndiță

ShoeBox este un proiect de ajutorare a copiilor orfani, proveniţi din familii dezorganizate sau necăjiţi, proiect început în urmă cu 7 ani la Cluj-Napoca de familia Vesa.

De la an la an, proiectul a câştigat tot mai mulţi adepţi, aşa că acum  se desfăşoară în 40 de oraşe şi în şase ţări. Detalii despre proiect puteţi găsi şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ShoeBox.ro.

În esenţă, ShoeBox constă în implicarea cât mai multor persoane în acţiunea de donare de ajutoare destinate copiilor necăjiţi, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani. Fiecare donator trebuie să transforme o cutie de pantofi în una de cadou de Crăciun (să o decoreze adecvat), punând în ea dulciuri, cărţi, hăinuţe, rechizite şi câte o felicitare.

Capacele cutiilor nu trebuie lipite, ele vor fi sigilate atunci când donatorul le aduce la punctul de colectare, moment în care organizatorii scriu pe fiecare cutie vârsta beneficiarului şi dacă respectivul cadou este destinat unei fetiţe sau unui băieţel. 

La Galaţi funcţionează cinci centre de colectare a cadourilor din cutiile de pantofi:
·        Str. Domnească, nr. 155 (campus studențesc), cămin H, parter, camera 004. Program: luni-vineri, între orele 12.00 și 20.00.
·        Str. Brăilei nr. 220, Dunărea Mall, la parter. Program: luni-vineri, între orele 16.00 și 20.00; sâmbătă-duminică, între orele 09.00 și 13.00. Piața Centrală


Etichete jurnal de decembrieshoeboxcampanii socialeGalați

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live