Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

29 Mai 2018
Vizualizari: 3038
Comentează add

Ministrul transporturilor, Lucian Şova, decalară, într-un interviu pentru RRA , că jumătate dintre angajaţii TAROM vor avea salariile mai mari cu 10%.

Jumătate dintre angajaţii TAROM vor avea salariile mai mari cu 10%

radu-dobritoiu

Jumătate dintre angajaţii TAROM vor avea salariile mai mari cu 10% - a anunţat ministrul transporturilor, Lucian Şova, într-un interviu pentru Radio România Actualităţi. Este vorba despre angajaţii care au salariile nete mai mici de 2.000 de lei. În plus, compania aeriană ar putea trece pe profit până la sfârşitul anului, după o pauză de zece ani, susţine ministrul Lucian Şova:

Se are în vedere şi o mobilizare mai eficientă a resursei umane, resursă umană care, surprinzător chiar şi pentru mine şi sunt sigur că şi pentru opinia publică va fi şi mai surprinzător, este în cea mai mare parte prost plătită. Există peste 50% din angajaţii TAROM care au salarii sub 2.000 de lei net. Managerul de la TAROM mi-a spus chiar zilele trecute că îşi doreşte să aducă în Consiliul de Administraţie o propunere de creştere a salariilor mici cu 10% în această etapă.

Pe de altă parte, datele din bugetul companiei aeriene de stat, care are aproape 1.800 de angajaţi, arată un câştig mediu lunar pe salariat de 7.970 de lei. TAROM estimează investiţii de peste 100 de milioane de euro pentru anul acesta. Informaţiile au fost obţinute pentru RRA de redactorul Alexandru Lancuzov.
 


Etichete Exclusiv RadioAlexandru LancuzovSalarii TAROMLucian Sova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live