Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2022
Vizualizari: 380
Comentează add

Se recomandă conducătorilor auto să evite deplasările. Există posibilitatea închiderii temporare a anumitor sectoare de drum, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

Jud.Suceava:ninge abundent la munte, drumuri cu viscol, avarii la Fălticeni

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

În municipiul Fălticeni trei autovehicule au fost avariate în urma căderii unor elemente ale acoperişului unui bloc de locuinţe, smulse de vântul puternic. Pompierii militarii au intervenit cu două autospeciale şi o autoscară de lucru la înălţime.

După cum a transmis corespondenta RRA, Mihaela Buculei, ninge abundent în zona de munte a judeţului Suceava, pe DN18 Şesuri - Cârlibaba, în vreme ce pe alte sectoare de drumuri naţionale, precum 2H sau 17A Marginea - Suceviţa, viscoleşte puternic.

Echipele Direcţiei Regionale de Drumuri și Poduri Iaşi intervin în permanenţă pe sectoarele afectate, însă recomandă conducătorilor auto să evite deplasările.

Direcția Regională a avertizat că, dacă situaţia se va agrava şi va pune în pericol participanţii la trafic, există posibilitatea închiderii temporare a anumitor sectoare de drum, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.


Etichete închidere temporarăsectoare de drumjudețul suceavamunicipiul fălticeni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live