Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Octombrie 2021
Vizualizari: 362
Comentează add

Vaccinarea antigripală poate fi făcută în acelaşi timp cu cea împotriva CoVID-19, după cum spun specialiştii, dar mulţi preferă să lase un interval de timp între injectări.

Județul Vrancea a primit 5.900 doze de vaccin antigripal - tranșa 1

radiojurnal

   Foto: Arhivă.

Aproape 6.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns în Judeţul Vrancea, care au fost distribuite deja medicilor de familie. Specialiştii dau asigurări că acest ser poate fi inoculat în paralel cu vaccinul anticovid.

Corespondentul RRA, Gabriel Sava, a transmis mai multe detalii.


Gabriel Sava:Judeţul a primit în primă fază un număr mai mic de doze de vaccin antigripal care însă va fi completat în următoarele tranşe. Silviu Stanciu, purtător de cuvânt al direcţiei de Sănătate Publică Vrancea:


Silviu Stanciu: Necesarul pe anul 2021 de vaccin antigripal este de aproximativ 40.000 de doze. Acum, în prima tranşă, au fost alocate 5.900 de doze care au fost repartizate către Medicii de familie şi spitale.
Reporter

Gabriel Sava: Medicii de familie urmează să ridice dozele disponibile şi încep campania de vaccinare antigripală. Luminiţa Neagu medic de familie din Focşani:


Luminiţa Neagu: Urmează săptămâna aceasta să le ridicăm de la DSP. Am fost anunţaţi că am primit vaccinul şi urmează să îl ridicăm.


Gabriel Sava: Vaccinarea antigripală poate fi făcută în acelaşi timp cu cea împotriva covid-19, după cum spun specialiştii, dar mulţi dintre pacienţi preferă să lase un interval de timp între inocularea cu cele două tipuri de seruri.


Etichete vaccin antigripalvaccin anti-covidjudețul vrancea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live