Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Decembrie 2019
Vizualizari: 430
Comentează add

Noua şefă a CSM vrea să consolideze independenţa justiţiei şi încrederea magistraţilor în Consiliu de a gestiona problemele sistemului.

Judecătoarea Nicoleta Margareta Ţînţ a fost aleasă preşedinte al CSM

radiojurnal

 

Judecătoarea Nicoleta-Margareta Ţînţ a fost aleasă miercuri, 18 decembrie, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, cu 15 voturi pentru şi 4 împotrivă.

Săptămâna trecută, plenul CSM a amânat alegerea unui nou preşedinte, după ce la votul pentru desemnarea Nicoletei Ţînţ a ieşit de două ori egalitate - 9 voturi pentru, 9 împotrivă şi un vot nul.

Noua şefă a CSM vrea să consolideze independenţa justiţiei şi încrederea magistraţilor în Consiliu de a gestiona problemele sistemului.

"Este nevoie mai mult, cred, ca oricând de echilibru, de unitate, de dialog și nu în ultimul rând de viziune pentru a putea face față tuturor provocărilor pe care, probabil, anul 2020 ni le va aduce", Nicoletei Ţînţ.

Preşedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Nicoleta Ţînţ, a promis că va avea o relaţie deschisă cu presa, pentru  corecta informare a publicului despre corpul magistraţilor.


Etichete Nicoleta Margareta Ţînţcsm,MAGISTRAȚIJUDECĂTORIPROCURORIradio

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live