Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Februarie 2016
Vizualizari: 811
Comentează add

Geanina Terceanu, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, a fost suspendată din funcţie de CSM.

Judecătoare din dosarul transferurilor, suspendată

radiojurnal

Foto: Facebook.com/csm.

Geanina Terceanu, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, a fost suspendată din funcţie. Consiliului Superior al Magistraturii anunţă că a luat această decizie după ce săptămâna trecută judecătoarea a fost trimisă în judecată pentru acuzaţii de luare de mită.

Procurorii anticorupţie susţin că decizia iniţială de achitare dată de Geanina Terceanu în 2012, în dosarul transferurilor de fotbalişti, ar fi fost pronunţată contra unor sume de bani primite de la inculpaţi - 195 de mii de euro.

Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea - personaje foarte cunoscute în lumea fotbalului din România - sunt de asemenea vizaţi de noul dosar de corupţie.

Ei execută în prezent pedepse cu închisoarea pentru fapte de înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală în celebrul Dosar al transferurilor.


Etichete judecătoare din dosarul transferurilor suspendatăGeanina TerceanuTribunalul Bucureştiprocurorii anticorupțieDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live