Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

23 Decembrie 2018
Vizualizari: 856
Comentează add

UPDATE: Traficul feroviar este afectat pe relația Simeria - Petroșani, până la eliberarea căii de rulare.

Jud. Hunedoara: Două vagoane cu călători au deraiat

ilie-pintea

Foto: ISU Hunedoara

UPDATE: Echipele de intervenție ale CFR acționează pentru repunerea pe șine a vagoanelor deraiate azi dimineață în județul Hunedoara, iar o comisie de anchetă investighează cauzele acestui incident.

Traficul feroviar este afectat pe relația Simeria - Petroșani, până la eliberarea căii de rulare.

În zonă a fost activat planul roșu de intervenție, după ce ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat în zona localității Băiești. După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, s-a constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. E vorba de un bărbat aflat în ușa unui vagon, care a fost aruncat din tren, iar după acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima a fost transportată la spital. În cele două vagoane deraiate se aflau aproximativ 20 de persoane, însă după efectuarea verificării acestora, s-a constatat că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad, iar pasagerii au fost preluați din zona Hațeg și duși la Petroșani. Au intervenit la fata locului patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

-----Știrea inițială-----

În județul Hunedoara a fost activat planul roșu de intervenție în această dimineață, după ce ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat în zona localității Băiești.

După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, s-a constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare.

După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima a fost transportată la spital. În cele două vagoane deraiate se aflau aproximativ 20 de persoane, însă după efectuarea verificării acestora, s-a constatat că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad, iar pasagerii vor fi preluati si transportati in siguranta la Petrosani. Au intervenit la fata locului patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.


Etichete tren deraiathunedoaraplan rosu de interventieisu hunedoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live