Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

1 August 2017
Vizualizari: 2843
Comentează add

otrivit unui raport făcut public astăzi de Prefectura județului Hunedoara, zonele în care există cei mai mulți copii nevaccinați sunt Călan, Hunedoara, Valea Jiului și Geoagiu.

Jud. Hunedoara: Care sunt zonele cu cei mai mulți copii nevaccinați

ilie-pintea

Potrivit unui raport făcut public astăzi de Prefectura județului Hunedoara, zonele în care există cei mai mulți copii nevaccinați sunt Călan, Hunedoara, Valea Jiului și Geoagiu, unde procentul de vaccinare se ridică la 40-41%.

Instituția Prefectului s-a implicat într-o campanie de conștientizare prin care se urmărește vaccinarea câtor mai mulți copii din județul Hunedoara, iar prefectul  Fabius Kiszely a declarat că se are în vedere identificarea potențialelor focare și crearea de centre de vaccinare suplimentare, dacă este cazul, cu implicarea unităților administrativ-teritoriale.

Prefectul a mai precizat că primele rezultate ale acestei campanii vor putea fi făcute publice peste o lună, iar o analiză serioasă se poate face trimestrial.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, în prezent există suficiente doze de vaccin împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei.

Cu două săptămâni în urmă s-au primit 7.340 de doze de vaccin împotriva rujeloei, oreionului și rubeolei, care au început să fie împărțite medicilor de familie.


Etichete vaccin pentru viatahunedoaracopii nevaccinaticalanvalea jiului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live