Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţ Hîrţescu

3 Martie 2021
Vizualizari: 98
Comentează add

În judeţul Vaslui, infracţiunile au înregistrat o scădere semnificativă în timpul pandemiei - arată un raport al poliţiei.

Jud. Vaslui: Infracțiunile și accidentele rutiere, în scădere semnificativă

petrut-hirtescu

Foto: Arhivă.

În judeţul Vaslui, infracţiunile au înregistrat o scădere semnificativă în timpul pandemiei - arată un raport al poliţiei.

Şi numărul de accidente rutiere a fost cu 30 la sută mai mic decât în anul precedent. Vine cu detalii corespondenta RRA, Alina Darie.


Reporter: Alina Darie - Scăderea semnificativă a numărului de infracțiuni sesizate în 2020 la nivelul județului Vaslui cu 25%, a numărului de accidente cu 30% sau a furturilor și a altor infracțiuni comise cu violență, de asemenea, cu procente importante, reprezintă - cred polițiștii județului Vaslui - rodul acțiunilor susținute desfășurate în perioada a anului precedent, marcat de restricțiile stărilor de urgență și de alertă.

Acțiunile de verificare și control în tot județul au fost făcute cu ajutorul și a altor colegi din celelalte instituții abilitate.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui: "Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au acționat la nivel județean. Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu sprijinul Instituției Prefectului, jandarmi ai Inspectoratul Județean de Jandarmi, polițiști locali precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare au intensificat activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legii. Au fost vizitate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, târgurile, precum și mijloacele de transport în comun".


Reporter: De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui susțin că au contat și acțiunile de prevenire și informare a cetățenilor, Compartimentul de Analize și Prevenire a Criminalității derulând de pildă în anul precedent peste 140 de activități pe linia informării pentru toate tipurile de infracțiuni.

(PH)


Etichete vasluiinfractiuniaccidente(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live