Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

24 Februarie 2010
Vizualizari: 4523
Comentează add

100 Country din 24 februarie 2010

Josh Turner - Haywire Josh Turner - Haywire - Conține audio Josh Turner - Haywire - Conține video

victor-spirache

                           Josh Turner

În această ediție vă prezint noul album al lui Josh Turner, Haywire. Tulburat, încurcat, zăpăcit, îndrăgostit, în al noulea cer, emoționat, cam așa s-ar traduce Haywire, un album care degajă multă energie pozitivă.

Cuprinde 15 piese despre viață, despre dragoste, în general despre relațiile dintre oameni, piese dansante în majoritatea lor. Haywire este al patrulea album de studio din cariera lui Josh Turner, a fost lansat pe 9 februarie la MCA Nashville, s-a vândut în peste 85.000 de exemplare în primele două săptămâni și în felul acesta a intrat în Top Country Albums din revista Billboard direct pe locul al doilea, primul fiind ocupat în continuare de Need You Now al formației Lady Antebelum, pe care vi l-am prezentat în 27 ianuarie. Haywire este cotat cu patru stele din cinci de revista Country Weekly, care spune despre Josh că este cea mai bună voce masculină de country difuzată de posturile americane de radio în momentul acesta. Joshua Otis Turner are 32 de ani și este din Carolina de sud.

În partea stângă aveți clipul piesei titulare a celui de-al doilea album al lui Josh: "Your Man" din 2006

La rubrica 10, 20, 30, avem două nume în această ediție. Primul este al lui Sammy Kershaw, născut într-un 24 februarie, exact acum 52 de ani. Samuel Paul zis "Sammy" Kershaw, este din Kaplan, Louisiana. Cântă din 1991, a scos 10 albume până acum, 3 de platină, două gold si 25 de single-uri în Top 40.
Și tot la rubrica 10-20-30 îl includem în seara aceasta și pe unul dintre cântăreții pe care îi apreciez cel mai mult. Vince Gill. Pe 24 februarie 1993, el a obținut două premii la cea de-a 35-a ediție Grammy Awards. Pentru cea mai bună performanță muzicală și pentru cel mai bun cântec country, de astă dată în calitate de coautor, cu piesa cu care și încheiem emisiunea. I Still Believe In You.

Play-list:

1. Josh Turner - Eye Candy (2:55)
2. Josh Turner - Haywire (3:24)
3. Josh Turner - This Kind of Love (3:26)
4. Josh Turner - Why Don't We Just Dance (3:14)
5. Josh Turner - Your Smile (3:37)
6. Sammy Kershaw - Me And Maxine (3:50)
7. Sammy Kershaw - These Flowe (3:20)
8. Vince Gill - I Still Believe In You (3:57)
 

Victor Spirache
victor.spirache@radioromania.ro


Etichete Josh Turner

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live