Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

1 Martie 2021
Vizualizari: 154
Comentează add

Vaccinul companiei Johnson&Johnson nu trebuie ţinut într-un congelator, ceea ce face transportul şi depozitarea lui mai uşoare, şi se administrează o singură doză.

Johnson&Johnson începe livrările de vaccin anti-COVID-19 în SUA

sergiu-stet

   Foto: Arhivă.

Compania farmaceutică americană Johnson&Johnson a declarat că va începe imediat să livreze doze din vaccinul său, după ce reglementatorii din SUA au aprobat oficial folosirea acestuia pentru a lupta împotriva coronavirusului.
 
Conform corespondentului BBC, preşedintele Joe Biden a declarat că aceasta este o veste foarte bună, dar a avertizat că este probabil ca lucrurile să se agraveze înainte de a deveni mai bune.
 
Există două avantaje uriaşe legate de acest vaccin. Faptul că nu trebuie ţinut într-un congelator, spre deosebire de vaccinurile Pfizer and Moderna, ceea ce face transportul şi depozitarea lui mai uşoare, şi faptul că este vorba despre o singură doză.
 
Guvernul american a comandat 100 de milioane de doze din acest vaccin nou şi speră să fie o contribuţie semnificativă, împreună cu cele 600 de milioane de doze de la Pfizer şi Moderna, care urmează să fie disponibile în SUA până la vară.

Etichete Johnson&JohnsonvaccinSUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live