Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iulie 2019
Vizualizari: 307
Comentează add

Premierul britanic intenţionează să lanseze cea mai amplă campanie de informare a guvernului de la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial încoace.

Johnson pregăteşte Marea Britanie ptr Brexit fără acord

radiojurnal

 

Premierul britanic, Boris Johnson, intenţionează să lanseze cea mai amplă campanie de informare a guvernului de la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial încoace. Scopul este pregătirea populaţiei pentru planul său referitor la ieşirea ţării din Uniunea Europeană. 

Noul guvern condus de Boris Johnson va cheltui în următoarele trei luni în jur de 100 de milioane de lire sterline pentru promovarea unor mesaje de campanie, potrivit cotidianului Daily Telegraph.

În cazul în care cifrele se vor dovedi corecte, aceasta va fi cea mai mare campanie de promovare de la Al Doilea Război Mondial pentru a pregăti Marea Britanie pentru un Brexit fără acord, cu o mediatizare fără precedent, prin panouri publicitare, radio şi televiziune, a transmis  corespondentul RRA, Dan Vasiliu. 

De altfel, publicaţia The Guardian a anunţat încă de acum câteva zile că echipa premierului britanic a început să posteze pe Facebook diferite mesaje politice pentru a testa reacţia oamenilor.

"Voi livra Brexitul până la 31 octombrie pentru a putea investi în sistemul de sănătate, în şcoli, locuinţe şi poliţie" - este textul care se regăseşte pe majoritatea advertorialelor.

Premierul scoţian, Nicola Sturgeon, a postat un mesaj pe Twitter în care afirmă că suma despre care s-a relatat în presă că va fi alocată pentru campanie reprezintă o risipă de bani ruşinoasă.

Daily Telegraph mai scrie că premierul le-a cerut miniştrilor săi să accelereze pregătirile pentru un Brexit fără acord, anunţând că doreşte să fie informat zilnic despre progresele înregistrate, potrivit  transmis  corespondentul RRA. 


Etichete Boris JohnsonMarea BritanieBrexit fără acord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live