Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprișiu și Bogdan Predescu, Baku

15 Iunie 2015
Vizualizari: 2531
Comentează add

FOTO: Sumarul celei de a treia zile de competiție la Jocurile Olimpice Europene de la Baku.

Jocurile Olimpice de la Baku, a treia zi

catrinel-oprisiu-si-bogdan-predescu-baku

Echipa de gimnastică fete a României. Foto: Bogdan Predescu.

Luni 15 iunie

Kaiac-canoe
Fetele din kaiacul de 4 (Roxana Borha, Elena Meroniac, Iuliana Țăran și Irina Lauric) s-au clasat pe locul 4 în finala probei, ceea ce reprezintă cel mai bun rezultat de până acum al delegației noastre.

În finala de canoe simplu, Leonid Carp s-a situat pe locul 8, în timp ce campionii mondiali Liviu Dumitrescu și Victor Mihalachi au încheiat finala de canoe dublu pe locul 9.

Lupte libere
Patru sportive au concurat în prima zi a concursului de lupte libere, cel mai bun rezultat fiind obținut de Anca Petrea care a pierdut în recalificări, terminând la categoria 60kg pe locul 7.

În rest înfrângeri din primul tur pentru Alina Vuc la 48kg, Simona Pricob la 55kg și Adina Popescu la 69kg.

Gimnastică
Echipa masculină de gimnastică a încheiat finala pe echipe la locul 9, însă băieții și-au asigurat prin evoluția de luni prezența în alte trei finale.

Vlad Cotuna va intra în lupta pentru medalii la individual compus, Marius Berbecar are a doua notă la paralele, iar Cristian Bățagă a prins finala de 6 de la sărituri.

În concursul fetelor ne-am clasat în final pe locul 7, cu Andreea Iridon calificată în 3 finale: individual compus, paralele și bârnă, dar și cu Silvia Zarzu calificată cu a doua notă în finala de la sol.

Jocurile Olimpice Europene de la Baku, a treia zi. Foto: Bogdan Predescu.

Polo pe apă
România a pierdut cu 18-3 în fața Ungariei și va juca mâine cu Serbia, un meci decisiv pentru intrarea în grupa locurilor 1-8.

Volei
Naționala noastră a pierdut și al doilea meci din grupa preliminară, 3-0 cu selecționata Belgiei.

Programul sportivilor români pentru probele de marți

Marți la Jocurile Europene de la Baku avem următorul program pentru români: Alin Moldoveanu intră în concurs la tir – pușcă aer comprimat 10m, Daniel Ciornei și Simona Băncilă vor concura la tir cu arcul, la polo pe apă avem meciul dintre România și Serbia pentru calificarea mai departe, la lupte libere evoluează Estera Dobre (53kg) și Andreea Simon (63kg), la tenis de masa încep meciurile din turneul de simplu, iar la box intră în concurs: Nicolae Andreiana (56kg), Daniel Niculescu (64kg), Ionuț Jitaru (91kg) și Daniel Costea (+91kg). Emoții vor fi și pentru ambarcațiunile noastre kaiac simplu fete la 5000 m – Florentina Caminescu, kaiacul dublu de fete (Borha-Meroniac), dar și kaiacul de 4 al băieților, toate cu șanse la medalii. 

Jocurile Olimpice Europene de la Baku, a treia zi. Foto: Bogdan Predescu.


Etichete exclusiv onlineBakuJocurile OlimpicacompetitieRomaniakaiac-canoeLeonid Carplupte libereAnca Petrea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live