Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Luni, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

28 Iulie 2010
Vizualizari: 4094
Comentează add

100% Country din 28 iulie 2010

Jerrod Niemann - Judge Jerrod & The Hung Jury Jerrod Niemann - Judge Jerrod & The Hung Jury  - Conține audio

victor-spirache

 

Vă prezint în această ediție un album care a făcut senzație în Statele Unite, având în vedere că în doar două săptămâni de la lansare, a ajuns astăzi pe locul întâi în Top Country Albums din Billboard, detronându-i pe Lady Antebellum care, de mai bine de jumătate de an, nu s-au clintit de pe această poziție. Albumul se numește Judge Jerrod & The Hung Jury iar autorul este Jerrod Niemann. Este albumul de debut al lui Jerrod ca interpret. Pentru că, trebuie să vă mai spun că el este și compozitor. Până acum a scris pentru o mulțime de interpreți, inclusiv pentru celebrul Garth Brooks
 
Jerrod Nieman este din Kansas iar acum 5 zile a împlinit 31 de ani. A fost influiențat în muzică de George Strait precum și de regretatul Keith Whitley. Este vocalist dar cântă și la chitară, chitară bas, și pian. Primul instrument la care a învățat să cânte este o chitară cu autograful lui Tracy Lawrence, chitară câștigată de mama lui la un concert de-al lui Lawrence.
 
 Charlie Pride  Todd Anderson  The Bellamy Brothers
 
Rubrica 10-20-30 se deschide cu un country hit al anilor 70. Kiss An Angel Good Morning. A fost înregistrat pe 28 iulie 1971 de Charlie Pride. În continuare avem un aniversat: Todd Anderson, bateristul fotmației Heartland împlinește astăzi 35 de ani. La final vă las cu The Bellamy Brothers pentru că pe 28 iulie 1982 lansau la casa de discuri Curb Rec. Greatest Hits (vol.I)
 
 

Etichete Jerrod NiemannJudge Jerrod & The Hung Jury.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live