Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

7 Iulie 2010
Vizualizari: 5962
Comentează add

100% Country din 7 iulie 2010

Jaron Lowenstein - Getting Dressed in the Dark Jaron Lowenstein - Getting Dressed in the Dark - Conține audio

victor-spirache

                 Jaron and the Long Road to Love -                                    Getting Dressed in the Dark

Ediția din această seară începe cu locul întâi la secțiunea single-uri country din top-ul revistei Billboard: “Water” cu Brad Paisley, urcă de pe locul 3 de săptămâna trecută. Single-ul este extras de pe albumul American Sutarday Night. 
 
La rubrica 10-20-30 avem 3 subiecte. Primul dintre ele ne trimite la istoria muzicii country. Pe 7 iulie 1927 s-a născut într-o localitate din Alabama, Charlie Louvin, un cântăreț care împreună cu fratele său Ira, aveau să înființeze una dintre cele mai apreciate formații de gospel country: The Louvin Brothers.  Al doilea subiect este legat de apariția pe 7 iulie 1987 a unui nou album Hank Williams Jr: "Born To Boogie". Aici ascultați piesa titulară. Rubrica 10-20-30 se încheie cu un single de mare succes al interpretei Lee Ann Womack: “I Hope You Dance” intra pe 7 iulie 2000 în cea de-a cincea săptămână de când ocupase prima poziție în top-ul Billboard.
 
Charlie și Ira (Louvin Brothers) coperta "I Hope You Dance" coperta "Born To Boogie"
 
 
Albumul săptămânii aparține tânărului Jaron Lowenstein (Jaron and the Long Road to Love), originar din Georgia. Se numește “Getting Dressed in the Dark”, a fost lansat la Universal, Big Machine Rec. pe 22 iunie, fiind albumul său de debut. Din 2000 până în 2003 Jaron a mai cântat împreună cu fratele său geamăn, Evan, cu care a și înregistrat 3 single-uri. 
 
Mai trebuie spus că Jaron Lowenstein este nu numai interpretul ci și compozitorul și chiar producătorul albumului “Getting Dressed in the Dark”, album intrat săptămâna aceasta în Top Country Albums din Billboard, direct pe locul al doilea.
 
 

Etichete Jaron David LowensteinGetting Dressed in the DarkJaron and the Long Road to Love.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live