Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Iunie 2018
Vizualizari: 1023
Comentează add

Pe străzile din centru, acolo unde au loc adunările publice, vor fi prezente şi echipaje antitero, aceasta în contextul sporirii amentinţărilor globale.

Jandarmii, "prezenți cu echipament antitero la manifestațiile de astăzi"

radiojurnal

Conducerea Jandarmeriei a dispus deplasarea unor unităţi din structurile teritoriale, pentru suplimentarea efectivelor din Bucureşti, în scopul asigurării ordinii publice şi a siguranţei în oraş, astăzi când sunt anunţate mai multe adunări publice şi marşuri, unele dintre ele cu desfăşurare simultană.

Reprezentanţii instituţiei nu au precizat care este numărul jandarmilor mobilizaţi în Capitală, dar au explicat că măsurile de redimensionare a forţelor au fost stabilite ţinând cont de estimările organizatorilor referitoare la numărul participanţilor.

Pe străzile din centru, acolo unde au loc adunările publice, vor fi prezente şi echipaje antitero, aceasta în contextul sporirii amentinţărilor globale, a precizat Marius Militaru, şeful Serviciului de Comunicare al Jandarmeriei.

Marius Militaru: Este o măsură preventivă pe care o luăm de fiecare dată atunci când avem în desfăşurare mitinguri, evenimente, vă spun că vor fi prezenţi şia stăzi, nu este un temei să ne speriem sau să inducă o teamă nejustificată. Ei sunt acolo pentru a asigura măsuri specifice de protecţie. De asemenea, s-au luat în calcul toate scenariile. Din surse deschise, din informaţiile pe care noi le avem, şi de această dată cooperăm cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru că vom acţiona în sistem integrat. Ar fi ideal dacă cei care sunt în piaţă, care manifestă, pentru că de fiecare dată am avut sprijinul celor prezenţi, ne-au semnalat din timp atunci când au avut probleme în interiorul grupurilor, ne-au sprijinit cu informaţii, ţinem foarte mult la această cooperare şi vă îndemnăm să o faceţi atunci când aveţi astfel de informaţii.


Realizator: În Bucureşti, pe lângă mitingul PSD, ar urma să aibă loc o adunare publică pentru unirea cu Republica Moldova şi marşurile normalităţii organizat de Noua Dreaptă şi, ulterior, cel al minorităţilor sexuale.


Etichete Conducerea Jandarmerieisuplimentarea efectivelor din Bucureştiantitero

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live