Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

1 Iunie 2015
Vizualizari: 2048
Comentează add

Jandarmeria l-a surprins și pe un tânăr în timp ce încerca să comercializeze peste 700 de petarde, torţe şi fumigene, care urmau a fi folosite la finala Cupei României.

Jandarmeria a întocmit 33 de dosare după finala Cupei României

daniela-manuta

Foto: arhivă/jandarmeriaromana.ro

Jandarmeria Bucureşti a întocmit 33 de dosare unor suporteri după finala Cupei României, dintre Steaua şi Universitatea Cluj, pentru deţinerea şi folosirea de materiale pirotehnice, deţinere de droguri de mare risc şi port de obiecte interzise.

De asemenea, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor care le reveneau, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, informează un comunicat de presă.

În plus, în urma unei acţiuni organizate de Jandarmeria Capitalei în zona unui mall din Bucureşti, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze peste 700 de petarde, torţe şi fumigene, materiale care urmau a fi folosite la finala Cupei României.


Etichete jandarmeriafinala Cupei RomânieiSteauaUniversitatea Clujpetardetorţefumigene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live