Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Martie 2017
Vizualizari: 948
Comentează add

Ivanka Trump va avea acces la informaţii clasificate dar nu va avea un titlu oficial sau salariu când va lucra în Casa Albă, centrul nevralgic al puterii executive americane.

Ivanka, fiica preşedintelui Donald Trump, îşi deschide birou în Casa Albă

sergiu-stet

Ivanka Trump, încadrată de preşedintele SUA Donald Trump şi de premierul Canadei, Justin Trudeau.         Foto: facebook.com/IvankaTrump.

Ivanka Trump, fiica preşedintelui american Donald Trump, va primi un birou la Casa Albă, a declarat un oficial al administraţiei de la Washington.

Oficialul a adăugat că Ivanka va avea acces la informaţii clasificate. Ivanka Trump nu va avea însă un titlu oficial sau un salariu când va lucra în West Wing - centrul nevralgic al puterii executive americane.

Corespondentul BBC transmite că fiicei preşedintelui american i se va alătura soţul ei, Jared Kushner, care este unul dintre consilierii apropiaţi ai lui Donald Trump.

De la învestirea în funcţie a preşedintelui Trump, în luna ianuarie, Ivanka a fost văzută participând la întâlniri cu lideri internaţionali, printre care premierul canadian Justin Trudeau şi cancelarul german Angela Merkel. 


Etichete WashingtonIvanka TrumpJared KushnerJustin TrudeauAngela Merkel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live