Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Decembrie 2018
Vizualizari: 631
Comentează add

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, care intenţionează să candideze la preşedinţia Ucrainei, a declarat că are de gând să întoarcă Crimeea şi Donbas în componenţa ţării.

Iulia Timoşenko a promis să readucă Crimeea şi Donbas în Ucraina

sergiu-stet

 Iulia Timoşenko. Foto: Arhivă Reuters.

Liderul partidului "Batikivşcina", fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko, care intenţionează să candideze la preşedinţia Ucrainei, a declarat că are de gând să întoarcă Crimeea şi Donbas în componenţa ţării, scrie Ria Novosti.

"Lucrăm deja la elaborarea unui plan de reintegrare şi restabilire a teritoriilor ocupate, care, cu siguranţă, vor fi înapoiate Ucrainei",a scris Timoşenko, pe pagina sa de Facebook.

Iulia Timoşenko a anunţat că se află într-o vizită în SUA şi că în toate întâlnirile pe care le are discută necesitatea îndeplinirii Memorandumului de la Budapesta şi desfăşurarea unor convorbiri în format "Budapesta plus" cu liderii ţărilor semnatare şi cu atragerea înaltului comisar al UE şi a conducerii Germaniei.


Etichete BatikivşcinaIulia TimoşenkoUcrainaKievalegeripartide

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live