Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Februarie 2014
Vizualizari: 1613
Comentează add

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă că adolescenta Iulia Ionescu ar fi fost cazată la vreo mănăstire din judeţ. Surse din Poliţie contrazic însă afirmaţia Arhiepiscopiei.

Iulia Ionescu "nu a fost cazată la vreo mănăstire din Suceava"

radiojurnal

Iulia Cristina Ionescu. Foto: b.politiaromana.ro

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă că adolescenta Iulia Ionescu ar fi fost cazată la vreo mănăstire din judeţ, aşa cum scrisese presa locală menţionând Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din comuna Dorna Arin.

Potrivit corespondentului Radio România Actualităţi Mihaela Buculei, poliţiştii din Suceava au verificat în ultimele două zile toate mănăstirile şi nu au găsit-o pe adolescentă la niciuna dintre ele.

"Conform procedurii IGPR, au fost verificate lăcaşurile de cult din judeţul Suceava care pot oferi cazare, vineri şi sâmbătă. S-au încheiat procese verbale legate de această tânără, dacă a fost sau nu în acea unitate de cult. Noi avem 112 unităţi care au fost verificate, din declaraţiile obţinute, această tânără nu a fost pe acele locaţii sau, mă rog, n-au identificat-o ca persoană.

"Eu n-am intervenit pe această zonă, este o problemă a Poliţiei, am ţinut legătura cu ei, astfel încât să putem să facem lumină" a explicat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

Surse din Poliţie, citate de redactorul nostru Daniela Mănuţă, spun că Iulia Ionescu ar fi declarat oamenilor legii că a stat în timpul în care a fost dată dispărută la o mănăstire.

Şeful trenului în care a fost găsită adolescenta a fost chemat ca martor, la o oră după ce poliţiştii de la Direcţia de Operaţiuni Speiale din IGPR o descoperiseră pe fată.

Eleva de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită sâmbătă după-amiază într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea la Sofia.
 


Etichete ştiri nord-estSuceavaprefecturăFlorin SinescuadolescentădispărutăArhiepiscopiebisericămănăstiretrenpoliţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live