Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Mai 2022
Vizualizari: 365
Comentează add

Italia nu mai cere de astăzi certificatul verde, cu speranţa că măsura va impulsiona turismul în peninsulă.

Italia nu mai cere certificatul verde

radiojurnal

Roma. Foto: Elena Postelnicu.

Italia nu mai cere de astăzi certificatul verde, cu speranţa că măsura va impulsiona turismul în peninsulă.

Autorităţile le cer oamenilor să fie în continuare responsabili, iar masca de protecţie rămâne obligatorie în şcoli, mijloacele de transport în comun, cinematografe, teatre şi la evenimentele care se desfăşoară în spaţii închise. Transmite corespondenta RRA, Elena Postelnicu:


Reporter: Bătălia împotriva coronavirusului nu s-a încheiat încă, a comentat ministrul Sănătăţii, Roberto Speranza, în contextul în care, de astăzi, în Italia nu se mai controlează certificatul verde decât în spitale şi cămine de bătrâni.

A nu avea o obligaţie nu înseamnă a deveni iresponsabil, a ţinut să mai sublinieze ministrul Speranza, explicând că există încă situaţii în interior, ca şi în exterior în care se formează aglomeraţie. Totuşi, până la 15 iunie masca de protecţie rămâne obligatorie în mijloacele de transport în comun, dar şi pentru a călători cu avioane, trenuri şi nave, la fel ca şi pentru a intra în săli de cinema, de teatru, în muzee şi pentru a participa la evenimente.

Până la sfârşitul anului şcolar, masca trebuie utilizată de toţi elevii, de cadrele didactice şi personalul din instituţiile de învăţământ.


Etichete italiacertificatul verdecovidturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live