Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

21 Februarie 2021
Vizualizari: 210
Comentează add

Autorităţile din Italia izolează, de azi, unele regiuni și localități, din cauza înmulțirii cazurilor de COVID-19.

Italia izolează unele regiuni și localități

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

  Foto - arhivă

Autorităţile din Italia izolează, de azi, unele regiuni și localități, din cauza înmulțirii cazurilor de COVID-19, pe fondul îngrijorării provocate de răspândirea noilor variante de coronavirus mai contagioase.
 
Poliția a fost nevoită să închidă ieri mai multe străzi din orașe precum Roma, Napoli sau Milano, luate cu asalt de oameni care neglijau normele sanitare.
 
Reporter: Elena Postelnicu - La aproximativ 15.000 de cazuri de COVID-19, 250 de decese și trei milioane patru sute de mii de cetățeni imunizați, de astăzi alte trei regiuni - Campania, Molise și Emilia-Romagna își vor schimba culoarea, devenind portocalii, cu izolarea populației în propriile localități și cu magazine și restaurante închise.
 
Din cauza variantelor engleză și sud-africană, în Umbria și în provincia autonomă Bolzano, există de peste o săptămână mai multe focare de infecție declarate zone roșii, la fel ca și în provincia Roma, unde Colleferro și Carpineto sunt de astăzi izolate total.
 
Autoritățile italiene sunt preocupate și de noul avertisment din partea companiei farmaceutice AstraZeneca, referitor la reducerea la nivel național a dozelor administrate săptămâna aceasta a vaccinului, care ar fi de 15%.
 
(PH)

Etichete ItaliaCOVID-19regiuni izolate(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live