Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

2 Iunie 2020
Vizualizari: 139
Comentează add

De la 3 iunie, când Italia redeschide granițele regionale, vor fi introduse din nou controalele speciale în gările importante și aeroporturile din Roma.

Italia îşi redeschide porţile pentru turişti

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Foto: Elena Postelnicu

 În Italia continuă să scadă atât numărul oamenilor contaminați cu noul coronavirus cât și cel al deceselor.

Şi tot de ieri Colosseumul din Roma și alte câteva obiective culturale ale Italiei și-au redeschis porțile. De miercuri vor putea intra în țară și turiștii.

În Italia continuă să scadă numărul de noi infectări cu COVID-19 - numai 178 în ultimele 24 de ore, cel mai mic număr înregistrat de la începutul lunii martie, în vreme ce 60 de pacienți au murit, pentru un total de 33.475 de decese.


Potrivit Asociației Assaeroporti, care se ocupă de aeroporturile din Peninsulă, în cele trei luni de staționare s-au pierdut 45 de milioane de pasageri, majoritatea din străinătate.

De la 3 iunie, când Italia redeschide granițele regionale, vor fi introduse din nou controalele speciale în gările importante și aeroporturile din Roma.

În toate aceste puncte de legătură cu alte regiuni vor exista echipe de medici care vor efectua imediat pasagerilor cu temperatură ridicată teste de diagnosticare a coronavirusului. Asemenea echipe există deja în interiorul Colosseumului și muzeelor Vaticanului, care s-au deschis deja de astăzi.

Vizitatorii - numai italieni rezidenți în regiunea Lazio - au putut intra doar cu mască de protecție pe față și după ce li s-a verificat temperatura corporală.

(RS)


Etichete italiaturism(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live