Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radiojurnal

22 Decembrie 2016
Vizualizari: 716
Comentează add

Ministrul de Interne M.Minniti a solicitat intensificarea controalelor la evenimentele publice şi chiar anularea concertelor dacă nu există măsuri minime de siguranţă.

Italia înăspreşte controalele în zonele cu aflux major de persoane

radiojurnal

  Foto: wikipedia.org.

Noul ministru de interne de la Roma, Marco Minniti, a solicitat ieri înăsprirea controalelor în zonele cu aflux major de persoane din cadrul evenimentelor sau a ceremoniilor din perioada Crăciunului în toată Italia: controale în pieţe, în târgurile tradiţionale şi concerte anulate, dacă nu există măsurile minime de siguranţă.

Potrivit corespondentei noaste Elena Postelnicu, militarii supraveghează în continuare la Roma şi la Milano, în staţiile de metrou din zonele turistice sau în gări şi în aeroporturi.

În Peninsulă nu există o alarmă de terorism specifică în prezent.

Iar la adresa acestei ţări nu există ameninţări de actualitate, din partea grupării Statul Islamic, cum se întâmpla anterior, mai ales în preajma sărbătorilor.

Presa din Peninsulă a prezentat însă la începutul săptămânii, un video de 30 de minute realizat de ISIS, promovat pe reţelele de socializare, tradus perfect în limba italiană, care vrea să fie un mesaj de a continua cu şi mai multă putere lupta cu creştinii, cu o ţară aflată în obiectivul lor, cu Franţa.

În trecut, ameninţările din partea ISIS către Italia au fost numeroase, dar niciodată nu a fost utilizată limba italiană.

Jurnaliştii din Peninsulă se întreabă de ce totuşi au fost folosite de această dată şi traduceri în italiană. Este un avertisment faţă de cineva? Faţă de cine? 


Etichete italiaterorismcontroaleanulare concerte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live