Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

26 Octombrie 2020
Vizualizari: 151
Comentează add

Italia impune noi restricţii sanitare.

Italia impune noi restricţii sanitare

radio-romania-actualitati

Roma. Arhivă Foto: Elena Postelnicu/RRA.

După contaminări record, şi Italia a decis să înăsprească restricţiile sanitare, în pofida protestelor din ultimele zile de la Roma și Napoli față de interzicerea circulației de noapte în trei regiuni.

Elena Postelnicul transmite de la Roma: "Cetățenii nu mai pot merge la teatru, cinema, săli de fitness şi de sport şi centre cu băi termale, însă pot vizita muzee.

Nu mai pot cina în restaurante, dar pot comanda pentru acasă, și nu se mai pot întâlni cu prietenii în piețele publice sau într-un bar după ora 18:00.

Centrele comerciale rămân însă deschise și la sfârșit de săptămână, la insistența guvernatorilor, iar liceele și școlile profesionale sunt obligate să implementeze măsura predării online pentru cel puțin 75% dintre elevi.

Totodată nu mai sunt permise petrecerile organizate cu ocazia căsătoriilor, toate târgurile de orice tip, chiar și cele internaționale sunt suspendate, iar reuniunile, congresele sau alte evenimente se vor putea desfășura doar la distanță, online.

Premierul Giuseppe Conte recomandă cetățenilor să evite deplasările în afara orașului de rezidență și chiar invitarea acasă a persoanelor care nu fac parte din familie."


Etichete (ii)romaitalia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live