Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

3 Noiembrie 2021
Vizualizari: 676
Comentează add

Prefectura a închis piața centrală și portul, unde aveau loc manifestațiile.

Italia: Cel mai mare focar COVID-19, în orașul protestelor anti-vaccinare

   Foto - arhivă

În Italia, este focar de COVID-19 în secțiile de terapie intensivă ale spitalelor arhipline din Trieste, orașul protestelor antivaccinare.
 
Prefectura a închis piața centrală și portul, unde aveau loc manifestațiile.
 
Cel mai mare focar de infecție cu coronavirus se înregistrează, la ora actuală, în nordul Italiei, la Trieste, oraşul protestelor 'no vax'.
 
Toți pacienții secțiilor de terapie intensivă din spitalele arhipline sunt salariați ai firmelor navale din port sau cetățeni care refuză să se vaccineze și, timp de 10 zile, au protestat împotriva obligativității prezentării certificatului COVID la locurile de muncă. În această context, prefectura locală a decis închiderea pieței centrale, Piazza Repubblica, și a zonei portuale, unde se desfășurau protestele și greva salariaților, interzicând organizarea de manifestații în întreaga provincie.
 
Pentru a evita ca orașul să intre în zona galbenă, ceea ce presupune o serie de restricții, primarul Roberto Dipiazza  intenționează să introducă o ordonanță de interzicere a aglomerațiilor.
 
Îngrijorare și la Veneția, din cauza unui așa-numit focar itinerant, după ce un autocar a ajuns în lagună cu 26 de turiști greci pozitivi, toți vaccinați cu două doze.

Etichete italiatriesteprotesteanti-vaccinarefocarcovid-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live