Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

6 Decembrie 2018
Vizualizari: 503
Comentează add

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă după explozia de ieri de la o benzinărie, soldată cu doi morţi şi numeroşi răniţi.

Italia: Anchetă după explozia de la o benzinărie

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă după explozia de ieri de la o benzinărie, soldată cu doi morţi şi numeroşi răniţi.

Corespondentul Radio România Elena Postelnicu relatează că în zonă locuiesc şi mulţi români.


Reporter: Un pompier și un cetățean care se afla în zonă au murit în urma exploziei cisternei-camion din Borgo Quinzio, o localitate situată între Roma și Rieti.

Pompierul care se îndrepta spre o altă intervenție s-a oprit pentru a stinge focul, însă exact în acel moment cisterna a explodat, rezervorul fiind practic aruncat 100 de metri distanță.

Alte 15 persoane rănite, dintre care cinci foarte grav, sunt sub observația medicilor în mai multe spitale din capitala italiană și din Monterotondo.

În condițiile în care la respectivas benzinărie ar fi lucrat și cetățeni români, dar și pentru faptul că în zonă locuiesc mulți conaționali, Ambasada României în Italia monitorizează cu prioritate cazul, este în contact cu autoritățile locale și este pregătită să ofere asistență consulară, dacă este necesar.


Etichete italiaanchetaexplozie benzinariepompiercisternaromarieti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live