Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Septembrie 2016
Vizualizari: 1627
Comentează add

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a primit "Drapelul de luptă"

ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a primit "Drapelul de luptă" ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a primit "Drapelul de luptă" - Conține video

radiojurnal

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a primit astăzi "Drapelul de luptă". Foto: facebook.com/ISUBIF.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov a primit astăzi "Drapelul de luptă", un însemn militar extrem de important pentru orice unitate.

ISU Bucureşti-Ilfov există în această formă din decembrie 2014 şi, după cum a subliniat la ceremonia de azi secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a demonstrat în foarte scurt timp că e o structură integrată şi omogenă, fiind una dintre cele mai puternice şi importante din ţară, după activitatea sa.

Distincţia acordată prin decret prezidenţial marchează tot ce înseamnă valorile militare, a declarat şi Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dealul Spirii" Bucureşti Ilfov. Reporter: Felicia Mocanu.

Daniel Vasile: "În viaţa unei organizaţii militare există doar un singur moment, când toate meritele sunt adunate într-o singură recompensă: vorbim aici de acordarea "Drapelului de luptă". Este o recunoaştere a activităţilor pe care le desfăşurăm, a muncii depuse de peste 3.000 de pompieri care formează în acest moment această instituţie. O recunoaştere a numărului de intervenţii pe care le gestionăm, care înseamnă aproximativ 21% din întreaga ţară. 10% din pompierii români gestionează 20% din intervenţiile României, ceea ce nu este puţin şi totul se face cu muncă, cu sacrificii, dar există şi astfel de momente, unice, cu care rămânem şi cu care ne mândrim toată viaţa".


Etichete isu Dealul Spirii Bucureşti-IlfovDrapelul de luptăraed arafat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live