Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

7 Noiembrie 2016
Vizualizari: 962
Comentează add

Pompierii ISU Bucureşti fac controale simultane în staţiile de metrou pentru a verifica modul în care se acţionează în cazul unui incendiu.

ISU București, controale simultane în toate stațiile de metrou

daniela-manuta

Pompierii de la ISU Bucureşti fac astăzi controale simultane în toate staţiile de metrou din capitală pentru a verifica modul în care se acţionează în cazul unui incendiu şi dacă există dotările necesare până la intervenţia pompierilor militari.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, căpitanul Daniel Vasile, a declarat că în urma controlului se verifică şi dacă Metrorex a remediat deficienţele anterioare.

Daniel Vasile: "Se urmăreşte modul de respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, existenţa personalului care dirijează fluxul de călători pe direcţia de evacuare, existenţa mijloacelor de primă intervenţie în cazul unei situaţii de urgenţă. Totodată, cu acest prilej, se va constata şi stadiul de remediere de deficienţelor identificate cu prilejul controalelor anterioare. La momentul respectiv au fost identificate deficienţe cu privire la nesemnalizarea corespunzătoare şi cu marcaje standardizate a căilor de evacuare, îngustarea căilor de evacuare din cauza amplasării unor elemente pe căile de evacuare, mă refer aici fie la chioşcuri, fie la alte elemente".

După o serie de verificările făcute în primăvară, ISU Bucureşti a dat mai multe avertismente, dar şi amenzi în cuantum de 8.000 de lei


Etichete isu controale metroupompieristatii metroumetrorexincendiudaniel vasile isu bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live