Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 1357
Comentează add

Ministerul Sănătăţii din Israel a anunţat aseară târziu peste 5 mii de cazuri COVID-19, s-au înregistrat 20 de decese legate de coronavirus.

Israelul "este aproape de testarea unui vaccin pentru COVID-19"

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto: Captură Google Maps

Israelul este aproape de testarea unui vaccin pentru COVID-19, în condiţiile în care autorităţile au raportat 20 de decese din cele peste 5 mii de contaminări.

Directorul Institutului israelian pentru Cercetări Biologice, Shmuel Shapira, l-a informat pe premierul Benjamin Netanyahu în legătură cu progresele seminificative în proiectarea unui prototip de vaccin şi că institutul pregăteşte începerea testării pe animale.

Săptămâna trecută, într-o rară declaraţie publică, Eran Zahavi, directorul Departamentului de Inovaţie al institutului, a afirmat că activitatea s-a concentrat asupra noului coronavirus, pentru dezvoltarea unui vaccin şi cercetări pentru posibile tratamente.

Ministerul Sănătăţii din Israel a anunţat aseară târziu peste 5 mii de cazuri COVID-19, s-au înregistrat 20 de decese legate de coronavirus.

Guvernul intenţionează să impună un blocaj total asupra oraşelor şi cartierelor în care numărul persoanelor infectate continuă să crească. În prezent, rata şomajului este aproape 24%, a crescut de la 4%, cât era la începutul lunii martie.

(RS)


Etichete israelvaccin covid-19coronavirusteste(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live