Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

27 Octombrie 2020
Vizualizari: 216
Comentează add

Israel: Primele doze de vaccin anti-Covid-19 pentru testare clinică

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Foto: Captură Google Maps

Institutul de Cercetări Biologice din Israel a produs primele doze de vaccin anti-COVID pentru testare clinică. Aceasta va cuprinde trei etape, ultima urmând să aibă loc în luna aprilie. Se estimează că până în vară vaccinul israelian, după toate etapele de testare clinică, va fi aprobat.

Corespondenţă din Israel - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Institutul de Cercetări Biologice din Israel va începe testarea vaccinului său împotriva COVID-19 - a anunțat Ministerul Apărării. Vaccinul, denumit "BriLife", a primi toate aprobările necesare de la Ministerul Sănătății și Comitetul Helsinki pentru testare clinică. Ministrul apărării, Benny Gantz, a declarat că este o speranță pentru cetățenii Israelului. Astăzi sunt 25.000 de doze de vaccin israelian care vor fi utilizate pentru testări clinice. Gantz le-a mulțumit cercetătorilor care au lucrat zi și noapte în această misiune națională.
 
Directorul Institutului de Cercetări Biologice din Israel, Shmuel Shapira, a declarat că este o etapă crucială în dezvoltarea vaccinului israelian şi este încrezător în acest produs, în capacitatea cercetătorilor care l-au dezvoltat./
 
(PH)

Etichete Israelcovid-19vaccin(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live