Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

1 Decembrie 2020
Vizualizari: 188
Comentează add

În Israel, tradiționalele mesaje cu ocazia Zilei Naționale a României au fost prezentate în format video, pe rețelele de socializare.

Israel: Mesaje online cu ocazia Zilei Naționale a României

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto arhivă

În Israel, tradiționalele mesaje cu ocazia Zilei Naționale a României au fost prezentate în acest an în format video, pe rețelele de socializare. 

Corespondență de la Ierusalim - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Ambasadorul României în Statul Israel, Excelența Sa Radu Ioanid, cu ocazia Zilei Naționale, a transmis un mesaj în care a evocat rolul esențial al comunității originarilor din România și le-a mulțumit pentru contribuția importantă adusă societății israeliene, pentru inițiativele și proiectele derulate de-a lungul timpului pentru menținerea vie a culturii românești. În numele Guvernului israelian, ministrul agriculturii, Alon Natan Schuster, a vorbit despre relațiile strânse între cele două țări.

Alon Natan Schuster: Sunt încântat că am ocazia să le doresc poporului român și Guvernului României la mulți ani de Ziua Națională. De mai bine de 70 de ani, țările noastre se bucură de relații excelente. Această legătură nu a fost niciodată întreruptă, sunt de relații strânse între România și Israel în mai multe domenii: politic, strategic și de securitate, în economie, comerț și cultură. România a sprijinit Statul Israel în forurile internaționale, în cadrul Uniunii Europene și la Adunarea Generală a ONU. Apreciem foarte mult acest sprijin.


Etichete (ii)israel1 decembrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live