Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

25 Septembrie 2020
Vizualizari: 149
Comentează add

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că au fost luate măsurile necesare pentru salvarea de vieţi.

Israel: Măsurile necesare pentru salvarea de vieţi „au fost luate”

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto: facebook.com/Net

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, adresându-se naţiunii, că au fost luate măsurile necesare pentru salvarea de vieţi şi a apreciat că restricţiile care intră astăzi în vigoare nu sunt uşoare.

El a mulţumit personalului medical care lucrează în costume de protecţie în zile călduroase, dar şi celorlalte autorităţi implicate. 

Premierul a descris situația actuală ca pe o urgență națională, în vederea reducerii numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus.

În primăvară, după ridicarea restricțiilor la nivel național, treptat nu au mai fost respectate instrucțiunile de sănătate publică.

Politicienii populiști au contribuit la asta, altfel spus: 'Totul este minunat', a îndemnat să nu mai fie respectate directivele Ministerului Sănătății.

Netanyahu a spus că politicienii au /.../ deciziile pe care guvernul le-a adus în fața Knesset-ului spre aprobare - decizii care ar fi putut salva vieți și ar fi putut împiedica o nouă închidere.

"S-a ajuns la 7.000 de cazuri noi pe zi, sistemul de sănătate geme, 59 de persoane au murit în ultimele 24 de ore și este un preț teribil pentru națiune", a declarat premierul Benjamin Netanyahu.


Etichete (ii)masurisalvarevietiisrael

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live