Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Octombrie 2020
Vizualizari: 246
Comentează add

Republica Moldova, Statele Unite, Israel, Brazilia și alte 8 țări nu se mai regăsesc între țările ptr care se cere carantină sau test COVID-19 la sosirea în România.

Irlanda,Elveția,Portugalia și Polonia pe lista actualizată privind COVID-19

radiojurnal

      Schema unui coronavirus.         Foto: Arhivă.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a introdus ieri 10 țări în zona galbenă pentru care se instituie măsura carantinei la domiciliu asupra persoanelor care sosesc în România. Între acestea se află Irlanda, Elveția, Portugalia și Polonia. Sunt exceptați de la carantină cetățenii care rămân cel mult 3 zile pe teritoriul României și prezintă la venire un test negativ pentru COVID-19, făcut cu 48 de ore înainte.

Pe lista actualizată ieri nu se mai regăsesc Republica Moldova, Statele Unite, Israel, Brazilia și alte 8 țări care erau săptămâna trecută. 

Comitetul Național pentru Situații de Urgență reactualizează lista în fiecare zi de luni.

Următoarele state sunt pe actuala listă: Andorra, Vatican, Cehia, Belgia, Polinezia Franceză, Guam, Olanda, Armenia. Luxemburg, Slovenia, Franța, Gibraltar, Elveția, Liechtenstein, Muntenegru, Argentina, Spania, Slovacia, Marea Britanie, Georgia, Malta, Bahamas, Costa Rica, Croația, Irlanda, Polonia, Bahrain, Macedonia de Nord, Portugalia și Puerto Rico. 

Cei interesați pot găi mai multe informații pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică la secțiunea Listă State cu risc epidemiologic ridicat.


Etichete Comitetul Național pentru Situații de Urgențăzona galbenăIrlandaElvețiaPortugaliaPolonia,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live