Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Septembrie 2015
Vizualizari: 1430
Comentează add

Irina Radu a fost numită președinte director general interimar al TVR. Interimatul poate dura o jumătate de an, până la numirea unui nou Consiliu de Administraţie.

Irina Radu vrea să fie sigură "că va avea bani pentru a plăti angajaţii"

radiojurnal

Sediul televiziunii publice. Foto: tvr.ro.  

Directorul de programe al Televiziunii Române, Irina Radu, este cea care va conduce instituţia în calitate de director general interimar, după ce Parlamentul a respins raportul de activitate pe anul 2014 şi contul de execuţie ale Societăţii Române de Televiziune, iar Consiliul de Administraţie şi preşedintele director general Stelian Tănase au fost astfel demişi. 
 
Interimatul poate dura o jumătate de an, până la numirea unui nou Consiliu de Administraţie şi alegerea unui preşedinte director general.
 
Însă liderul principalului partid de guvernământ, social-democratul Liviu Dragnea s-a pronunţat astăzi pentru schimbarea legislaţiei şi pentru separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi a celei de director general la Televiziunea Publică şi pentru desemnarea celui din urmă în baza unui concurs. 
 

Până atunci, în perioada în care va asigura interimatul la TVR, Irina Radu vrea să fie sigură că va avea bani pentru a plăti angajaţii, dar şi că programele care vor fi difuzate pe post vor fi corecte. 


Etichete Directorul de programe al Televiziunii RomâneIrina Radupreședinte interimar al TVRParlamentnumireCA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live