Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dumitrescu

22 Februarie 2018
Vizualizari: 633
Comentează add

Evaluarea acestei instituţii şi a conducerii ei din partea preşedintelui Klaus Iohannis diferă de cea a ministrului Justiţiei, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Iohannis: Raportul ministrului justiţiei este lipsit de claritate

mihaela-dumitrescu

   

Raportul privind activitatea managerială la DNA este lipsit de claritate, iar evaluarea acestei instituţii şi a conducerii ei din partea preşedintelui Klaus Iohannis diferă de cea a ministrului Justiţiei, a transmis Administraţia Prezidenţială.

În repetate rânduri, Klaus Iohannis s-a declarat mulţumit de activitatea DNA şi a conducerii sale, 'punct de vedere pe care şi-l menţine în continuare', se mai arată în comunicatul de presă.

O analiză a raportului ministrului justiţiei urmează să fie realizată la nivelul Administraţiei Prezidenţiale de către departamentele de specialitate', iar preşedintele Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele constituţionale pentru asigurarea funcţionării unei justiţii independente şi pentru consolidarea statului de drept, precizează Administraţia Prezidenţială.


Etichete Raportul privind activitatea managerială la DNApreşedintele Klaus Iohannisministrul JustiţieiLaura Codruţa Kovesi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live