Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Mai 2021
Vizualizari: 340
Comentează add

Ministrul Sănătății a precizat că în componenţa PNRR dedicat asistenţei medicale prespitaliceşti sunt incluse investiţii în cabinetele medicilor de familie şi în telemedicină.

Ioana Mihăilă:investiţii de 400 milioane euro în componenta de digitalizare

radiojurnal

  Ministrul Sănătății, Ioana Mihailă. Foto: gov.ro

Ministerul Sănătăţii plănuieşte cel mai mare proiect de investiţii în asistenţă medicală primară. Ministrul Ioana Mihăilă a precizat ieri la o dezbatere de specialitate că în componenţa Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă dedicat asistenţei medicale prespitaliceşti sunt incluse investiţii în cabinetele medicilor de familie şi în telemedicină.


Ioana Mihăilă: Investiţii care se referă mai ales la dotarea acestor cabinete de asistenţă medicală primară cu aparatură de laborator point of care. Avem plănuite investiţii de 400 de milioane de euro în componenta de digitalizare şi aici includem şi dosarul electronic al pacientului, dar şi investiţii în telemedicină şi facilităţi care să ajute pacienţii în automonitorizare şi în transmiterea informaţiilor legate de starea lor de sănătate către profesioniştii din sănătate.


Etichete Ministrul sănătățiiIoana MihăilăPlanul Naţional de Redresare şi Rezilienţăinvestiții

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live