Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1104
Comentează add

Deși a admis că la Tarom veniturile au crescut ușor, ministrul transporturilor a apreciat că în acest moment managementul operatorului aerian "nu este cel mai fericit".

Ioan Rus: nevoia de restructurare la Tarom este iminentă

radiojurnal

Ministrul Transporturilor Ioan Rus. Foto: Arhiva Agerpres.

Majoritatea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor au reuşit să ajungă pe profit operaţional, după aplicarea unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor economice - a anunţat astăzi ministrul de resort Ioan Rus.

Datoriile CFR infrastructură au scăzut la jumătate, la CFR Călători s-au redus cu o treime, iar la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cu aproape un sfert.

Veniturile Metrorex şi ale Tarom au înregistrat o uşoară creştere.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a anunţat însă că în cazul Tarom se poate vorbi de o restructurare iminentă

"Cred că nevoia de restructurare în compania TAROM este una iminentă. În acest moment, cu siguranţă managementul pe care îl avem acolo nu este cel mai fericit şi cu siguranţă o parte din sindicate sunt în contrasens cu o bună evoluţie a unei societăţi comerciale. Eu nu cred că este posibil ca, într-o lună, 10% din personal să fie în concediu medical şi eventual să lucreze în altă parte în intervalul acela de timp", a declarat Ioan Rus.

Ministrul Ioan Rus a mai spus că în următoarea perioadă se va termina procedura de selecţie a managementului privat la companii precum Tarom, CFR Marfă sau Aeroporturi Bucureşti, unde în prezent există conduceri provizorii.


Etichete TaromIoan Ruscompanieministerul transporturilorCFRmetrorexaeroporturi Bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live